Gama Seni Care pentru îngrijirea pielii sensibile

Persoanele care suferă de incontinență urinară sau sunt imobilizate la pat se pot confrunta cu complicații dermatologice, cum ar fi iritații, escare sau alte probleme. De aceea, pielea sensibilă și predispusă spre acestea necesită îngrijire specială. Gama Seni Care este special concepută în acest sens.

Iată ce produse nu trebuie să lipsească din ritualul de îngrijire:

  1. mănuși preîmbibate pentru spălare fără apă: sunt îmbibate cu o soluție specială plăcut mirositoare, ce permite spălarea pacienților fără a fi necesară clătire ulterioară.
  2. șervețele umede pentru curățarea și împrospătarea rapidă a pielii. Sunt prietenoase cu pielea, testate dermatologic și îmbogățite cu vitamina E și alantoină. În plus, au un parfum delicat.
  3. spuma pentru curățarea și îngrijirea pielii Seni Care este recomandată pentru pielea sensibilă, predispusă la apariția iritațiilor. A fost special concepută pentru persoanele care suferă de incontinență urinară și utilizează produse absorbante. Are acțiune delicată, dar eficientă, fiing îmbogățită cu ingrediente naturale. În plus, are efect de hidratare și calmare a iritațiilor. Sinodor, ingredient natural, are rolul de a a bsorbi mirosul neplăcut de urină.
  4. loțiune pentrucurățarea și hidratarea pielii uscate Seni Care, cu biocomplex de in, pantenol și acid lactic. Este recomandată, în special, pentru pielea sensibilă. Cu pH 5, hidratează și catifelează pielea, stabilizând stratul protector al acesteia.
  5. șampoane Seni Care – șampon cu uree, recomandat persoanelor cu scalp sensibil și predispus la apariția iritațiilor. Ureea ajută la exfolierea naturală a epidermei uscate. Se formează o spumă ușoară, ce permite clătirea cu ușurință în cazul persoanelor imobilizate.
  • șampon spumă fără clătire – o metodă foarte bună pentru spălarea și împrospătarea părului, pentru toate tipurile de păr. De asemenea, are proprietăți de îngrijire și catifelare.
  1. cremă protectoare cu oxid de zinc, biocomplex de in ți extract de mușețel – protejează împotriva inflamațiilor, iritațiilor și escarelor. Lasă la nivelul pielii un strat alb, ce protejează împotriva factorilor iritanţi din urină şi din materii fecale. Conţinutul optim de oxid de zinc are acţiune antibacteriană şi antiseptică şi protejează pielea împotriva iritaţiilor. Conţine SINODOR® – ingredient natural, ce absorbe mirosul neplăcut de urină.