Aleze igienice pentru protecția patului și a așternuturilor

Alezele sunt păturele absorbante, de unică folosință, pentru pat, ce adigură protecție patului și așternuturilor. Sunt formate dintr-un strat impermeabil la exterior, care acoperă întreaga suprafață și asigură protecție împotriva scurgerilor, un strat absorbant, care reține lichidele în interior, și un strat de nețesut, moale la contactul cu piele, care elimină senzația de umezeală.

Sunt ușor de manevrat datorită bordurii din polietilenă, sunt prietenoase cu pielea și testate dermatologic, asigurând o utilizare cât mai plăcută.

Păturelele absorbante au fost concepute special pentru persoanele care suferă de incontinență, pentru a proteja paturile și așternuturile, complementar cu utilizarea oricăror alte produse de incontinență (scutece chilot, absorbante urologice etc.).

Acestea pot fi folosite în permanență, asigurând o protecție optimă. Fiind de unică utilizare, se pot schimba foarte ușor și arunca la gunoi.

În oferta noastră, vă punem la dispozitie aleze marca Seni, ideale atât pentru persoanele cu incontinență, cât și pentru persoanele imobilizate la pat, cu pielea foarte sensibilă și predispusă la iritații. Produsele sunt sigure pentru piele și foarte ușor de utilizat.